8 Temmuz 2011 Cuma

Yatırımcı şampiyon Trabzon dedi!

Fenerbahçe hisselerindeki çöküş sürerken yatırımcılar Trabzonspor'a zirveye taşıyor.
Spor hisselerindeki hareketlilik bugün de devam ediyor. Fenerbahçe'deki kayıplar sürerken Trabzonspor'un yükselişi önlenemiyor. Beşiktaş bugün satıcılı, Galatasaray'da ise kâr satışları hakim.
Pazartesi gününden itibaren başlayan yoğun satış dalgası Fener hisselerine yüzde 37 kaybettirdi. Şike ve teşvik primi operasyonuna yönelik belirsizliğin ve tutuklamaların sürüyor olması Fener hisselerindeki satışların bugün de sürmesinde etkili oluyor. Bu hisseye yönelik satışlar dün bir miktar hız kesmişti. Bugün de desteklerden alım gelse de kayıpların önüne geçilemiyor. Bu kapsamda saat 10:00 itibariyle Fener hisseleri yüzde 4'ün üzerinde değer kaybetmiş gözüküyor.

TRABZON TAVAN!
Öte yandan, son dört seanstır gelişmeleri lehine çeviren Trabzonspor borsada şampiyonluk koltuğuna şimdiden oturmuş gözüküyor. Salı günü ilk seansta en düşük 14.55 liraya kadar gerileyen hisse bugün 21.3 liraya kadar yükseldi. Yani sadece 4 seansta yüzde 46'lık rekor bir artış kaydetti. Hisse bugünkü işlemlerinde yüzde 8 yukarıda bulunuyor. Oluşan ağırlıklı ortalama fiyat ise 21.21 lira. Gerçekleşen lot işlem adedi 900 bine dayandı. Şirketin piyasa değeri ise bugünkü işlemlerle 525 milyon TL'ye geldi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Ratings and Recommendations by outbrain