11 Temmuz 2011 Pazartesi

Trabzon taban taban gidiyor!

Şike soruşturması kapsamında gözaltılar yapılan Trabzonspor'un hisseleri İMKB'de 2 seanstır taban çekiyor.
İkinci dalga operasyonu kapsamında Trabzonspor Başkanı Sadri Şener'in de aralarında bulunduğu 22 kişinin gözaltına alınması nedeniyle sabah saatlerinde Trabzonspor hisselerinde düşüş görüldü. Geçtiğimiz hafta yüzde 17.65 değer kazanan Trabzon hisseleri güne yüzde 5,48 düşüşle 19,85 liradan başladı.

İkinci seansta da Trabzonspor taban çekti ve yüzde 15'lik kayıp meydana geldi. Hisseler 17.85 TL düzeyinden işlem görüyor.

Geçtiğimiz hafta Aziz Yıldırım'ın tutuklama talebi sonucu Fenerbahçe hisselerindeki değer kaybı yüzde 35'i bulmuştu.

Şener’in İstanbul’da gözaltına alınmasının ardından tüm gözler Trabzonspor’un Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde yapılması muhtemel aramaya çevrildi ancak tesisler sabah saatlerinde sakinliğini korudu. Personelin mesaiye girişi dışında hareketlilik göze çarpmayan tesislerde, şu an için bir aramanın söz konusu olmadığı belirtildi. Pazar günü başlatılan ilk dalga operasyon kapsamında Trabzonspor’un tesislerinde Başkan Sadri Şener ve Asbaşkan Nevzat Şakar’ın ortaklaşa kullandığı odada arama yapılmış, polisler odadaki bir adet diz üstü bilgisayarın hard diskini kopyalayarak İstanbul’a göndermişti.

ŞAKAR İSTANBUL’A GİDİYOR

İlk dalga operasyonda gözaltına alındığı söylentisi yayılan ancak daha sonra gözaltında olmadığı ortaya çıkan Trabzonspor Asbaşkanı Nevzat Şakar’ın da Başkan Sadri Şener’in gözaltına alınmasının ardından KKTC’de sürdürdüğü tatilini yarıda keserek İstanbul’a gideceği öğrenildi. Trabzonspor tesislerinde ise şu anda herhangi bir arama yapılması konusunda talimat verilmediği belirtildi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Ratings and Recommendations by outbrain