29 Mart 2011 Salı

Polat gitti, Galatasaray hisseleri yükseldi

Mali Genel Kurul ile Adnan Polat devri sona eren Galatasaray Sportif A.Ş. hisseleri hızlı yükseldi.
Tarihinin en kötü sezonlarından birisini geçiren ve önceki gün yapılan Mali Genel Kurul ile Adnan Polat devri sona eren Galatasaray Sportif A.Ş. hisseleri dün sabah açılışta hızlı yükseldi.

Galatasaray Kulübü’nde merakla beklenen Mali Genel Kurul’da Adnan Polat ve yönetimi mali açıdan aklansa da, idari açıdan aklanmayınca Polat devri sonra ermiş oldu. Önceki gün yaşanan bu gelişmelerin ardından İstanbul Menkul Kıymetler Borsası’nda (İMKB) işlem gören Galatasaray hisseleri dün güne geçen hafta kapanışa göre yüzde 10’luk bir artışla başladı.

Cuma günü hisse kapanış fiyatı 363 TL olan Galatasaray Sportif A.Ş hisseleri dün ilk seansta 400 TL’ye kadar çıktı. İlk seansın sonlarına doğru gelen kâr satışları ile biraz gerileyen Galatasaray hisseleri, ilk seansı yüzde 4.4 primle 379 liradan tamamladı. İkinci seansta bu seviyelerde seyrini koruyan hisseler, ilk seansa göre biraz daha arttı ve günü ortalama yüzde 5.51 primle 383 liradan tamamladı. Galatasaray’ın piyasa değeri de 1 milyar 67 milyon TL (689 milyon 594 bin dolar) düzeyinde gerçekleşti.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Ratings and Recommendations by outbrain