25 Mart 2011 Cuma

Koza Altın neden düştü?

Satışa konu hisselerin toplam nominal tutarı 16.828.532 TL olup, satış fiyatı belirlendikten sonra ayrıca özel durum açıklaması yapılacağı duyuruldu.
KAP'a yapılan açıklama şöyle:

Şirketimiz ortaklarından İpek Matbaacılık Sanayi ve Ticaret A.Ş., Koza Anadolu Metal Madencilik İşletmeleri A.Ş., Koza İpek Holding A.Ş. ve ATP İnşaat ve Ticaret A.Ş., Şirketimiz hisselerin ilk halka arzı sırasında ve daha sonra stabilizasyon işlemleri kapsamında satın aldıkları hisselerin kurumsal yatırımcılara İMKB Toptan Satışlar Pazarı'nda satışına ilişkin yönetim kurulu kararları almış bulunmaktadırlar.

Satışa konu hisselerin toplam nominal tutarı 16.828.532 TL olup, satış fiyatı belirlendikten sonra ayrıca özel durum açıklaması ile kamuya duyurulacaktır.

Satış işlemlerin başlatılmasına dair karar alan ortaklara ait hisselerin nominal tutarlarının şirketler arasında dağılımı şu şekildedir; Koza Anadolu Metal Madencilik İşletmeleri A.Ş. 3.033.395 TL, İpek Matbaacılık Sanayi ve Ticaret A.Ş. 2.912.061, Koza İpek Holding A.Ş. 5.441.538 TL ve ATP İnşaat ve Ticaret A.Ş. 5.441.538 TL.

Planlanan satışın gerçekleşmesi durumunda Şirketimiz hisselerinin %70'inin kontrolü Koza-İpek Holding ve iştiraklerinin elinde bulunmaya devam edecektir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Ratings and Recommendations by outbrain