25 Şubat 2013 Pazartesi

Viglink ile Kazanmaya başla.

Harika bir affiliate sistemiyle tanışmaya hazır mısınız? Cevabınız evet ise karşınızda Viglink! Partnerleri arasında amazon, ebay, itunes gibi büyük firmaların bulunduğu bu platform affiliate marketing ile uğraşanların yeni gözdesi olma yolunda emin adımlarla ilerliyor. 20 farklı affiliate sitesinden 12,500 ürünün pazarlamasının yapıldığı platformda internet siteniz aracılığıyla ürün pazarlamak artık çok basit. Viglink'te olay şu şekilde işliyor: Siteye üye olduktan sonra size verilen javascript kodunu sitenize yerleştiriyorsunuz. Siz yorulmayın diye Viglink yöneticileri Wordpress, vBulletin, TypePad, Tumblr, phpBB ve blogger gibi sistemler için yazılan eklentileri tek tıkla sitenize kurmanıza imkan tanıyor. Ayrıca resimlerle siteye kodu nasıl yerleştireceğinizi anlatarak kodlama bilgisi olmayan kullanıcılar için büyük kolaylık sağlıyorlar. Sitenize yerleştirdiğiniz kod otomatik olarak sitenizde bulunan içeriği tarıyor, içeriğe uygun pazarlanabilecek bir ürün varsa o kelime üzerinden ürünün satış sayfasına link veriyor. Daha iyi anlayabilmek için şöyle bir örnek verelim: Kişisel bir blogunuz var. Kış döneminde Uludağ'a kayak yapmaya gittiğinizi, güzel bir kayak takımı satın aldığınızı okuyucularınızla paylaşıyorsunuz. Viglink'in size verdiği kodu sitenize eklediğiniz zaman Viglink geliştirdiği teknolojiyle otomatik olarak sitenizi tarıyor, "kayak takımı" kelimesine amazon.com üzerinden satış linkini bağlıyor. Böylece siz hiç uğraşmadan kayak takımı satış sayfasına link vermiş oluyor, elde edilen kazançtan normal komisyonunuzu almaya devam ediyorsunuz. Affiliate Marketing ile uğraşan blogculara çok büyük kolaylık sağlayan bu sistemi kullanmak için blogunuzun olması şart değil. Herhangi bir forum sitesinde de bu sistemi kullanabilirsiniz. Ürün satış sayfasına link vermekle uğraşmamak, ürün satışı için ingilizce adıyla "merchant" diye tabir edilen satıcıyla herhangi bir iletişim kurmak zorunda kalmamak, ürünü pazarlamak için başvuru yapmamak gibi artıları sistemin ne kadar kolaylık sağladığıyla ilgili bizlere bilgi verebilir. Kısacası siteye kodu ekliyor, özgün içerik girmeye devam ediyoruz. Sistem otomatik linklendirmeyi yapıyor, bir ziyaretçi linke tıklayıp ürünü satın alırsa komisyonumuzu Viglink'ten temin ediyoruz. Ne kadar kolay değil mi?
Üye olmak için http://www.viglink.com/?vgref=511589 adresinden kolayca üye olabilirsiniz.
VigLink'in eli bayağı açık. Şuan firmalarına eleman arıyorlar ve sizin referansı olduğunuz bir eleman şirkette full-time göreve başlarsa size 10.000$ veriyorlar. Ayrıca support.viglink.com adresinden sistem hakkında ingilizce olarak detaylı bilgi almamız mümkün.

Yeni açılmış bir sistem olması ve Türkiye'de zaten üvey evlat muamelesi gören Affiliate Marketing sistemine karşı ilgisizlik sebebiyle ülkemizden pek kullanıcısı yok. Kim bilir, belki ilerleyen zamanlarda Türkiye affiliate marketing için uygun bir mecra olur. Böylece ülkemiz dışında binlerce kişinin gelir sağladığı bu yöntem kalkınmamıza ve milli gelirin artmasına yardımcı olmuş olur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Ratings and Recommendations by outbrain